Nabehandelprotocol
Na een Accor Plasma behandeling ervaren de meeste mensen een branderig gevoel, dat vergelijkbaar is met zonnebrand. Dit verdwijnt na enkele uren. Daarnaast kan zwelling ontstaan zowel boven als onder de ogen. Deze reacties kunnen per persoon verschillen en kunnen soms langer aanhouden. Als u zich hierdoor minder prettig voelt kunnen ontstekingsremmers zoals Ibuprofen verlichting geven.Een pijnstiller zoals Paracetamol of Finimal 2x 500 mg mag uiteraard ook.

Direct na de behandeling brengen wij een speciale crème aan die prettig aanvoelt, maar ook wondherstellend en anti-bacterieel werkt.Deze reacties horen bij het natuurlijke genezingsproces en in sommige gevallen kan de roodheid en zwelling tot 4 dagen aanhouden. Koelen mag niet na de behandeling, het stopt krimping van de huid en belemmerd het eindresultaat

Bij het genezingsproces van het behandelde gebied ontstaan heel kleine korstjes op de kleine gaatjes die met plasma in uw huid zijn gemaakt. Deze zullen vanzelf loslaten (niet krabben of wrijven). Deze korstjes houden ongeveer 7-10 dagen aan en verdwijnen dan weer vanzelf.Zolang er korstjes op de huid zitten probeer de huid  zo veel en zo lang mogelijk droog te houden. (denk hierbij aan douchen zweten etc)

Als uw huid weer is genezen na ca 10 dagen, adviseren wij het gebruik van hoge zonnebrandcrème (SPF factor 50) om zonnebrand te voorkomen tot minstens 3 maanden na de behandeling. U dient blootstelling aan zonlicht en zonnebanken zo veel mogelijk te vermijden, het gebruik van een afdekkende zonnebril is aan te raden.

Het resultaat is optimaal na ca 3 tot 4 maanden i.v.m. de collageenwerking. In sommige gevallen is een tweede behandeling nodig voor een mooi resultaat. Deze herhalingsbehandeling kan na ca. 3 maanden plaatsvinden.

Wanneer u deze nazorginstructies goed opvolgt, werkt dit mee aan een snel herstel van uw huid.

Contact:
  • Adres : Rijksstraatweg 208a,
                  7395 MG Teuge
    Tel.nr. : 055 5222413
    E-mail : info@vipcompany.nl

Openingstijden:

Maandag    : gesloten
Dinsdag      : 09:00 tot 17:00 uur
Woensdag : 09:00 tot 17:00 uur
Donderdag : 09.00 tot 17:00 uur
Vrijdag        : 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag     : 09:00 tot 16:00 uur
Zon- en feestdagen gesloten

Volg ons ook op:
Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief:
Gecertificeerd door:

Design en realisatie: UE Designs

0

Your Cart