De behandeling en nazorg
Voor we gaan starten met de behandeling nemen we eerst de intake met u door.(lees voor u een afspraak maakt eerst de contra indicaties door zodat u zeker weet dat de behandeling door kan gaan.)

Er worden zogenaamde voor-foto’s gemaakt, die dienen als referentie voor de controle.

Na het invullen van de intake gaan we het te behandelen gebied verdoven met verdovende crème, dit laten we even goed intrekken voor we starten. Dit betekent niet dat de behandeling pijnloos zal zijn maar het is veel beter vol te houden.

Na het inwerken verwijderen we een gedeelte van de crème, op dit gedeelte van de huid gaan we starten. Er worden zeer kleine “stipjes” gemaakt met de Accor plasma pen. We raken de huid niet aan, maar we blijven ongeveer 1 a 2 millimeter boven de huid. De plasma pen maakt een soort boog in de huid wat lijkt op een bliksemflits. Hierdoor krimpt de huid gelijk. We houden de pen telkens een ruime seconde boven de huid.

De behandeling duurt dus niet lang, om u een idee te geven zijn we bijvoorbeeld +- 7 min bezig met 1 ooglid. Na de behandeling heeft u direct geen pijn meer het kan hoogstens een beetje branderig aanvoelen.

In het volgende filmpje ziet u hoe de behandeling in zijn werk gaat:

Na de behandeling heeft de huid 7 tot 10 dagen nodig om te herstellen. Houd hier dus ook rekening mee met de afspraken die u in de week na de behandeling plant.

Na de behandeling zullen de ogen dik worden, dit is een heel normaal proces en u hoeft hiervoor niet naar de huisarts te gaan.

 

Contact:
  • Adres : Rijksstraatweg 208a,
                  7395 MG Teuge
    Tel.nr. : 055 5222413
    E-mail : info@vipcompany.nl

Openingstijden:

Maandag    : gesloten
Dinsdag      : 09:00 tot 17:00 uur
Woensdag : 09:00 tot 17:00 uur
Donderdag : 09.00 tot 17:00 uur
Vrijdag        : 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag     : 09:00 tot 16:00 uur
Zon- en feestdagen gesloten

Volg ons ook op:
Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief:
Gecertificeerd door:

Design en realisatie: UE Designs

0

Your Cart