Voor hairweaving gebruiken wij een techniek die absoluut niet schadelijk is voor uw eigen haar. Er komt geen lijm of hars aan te pas. Wij gebruiken namelijk micro ringetjes. Deze methode kent veel voordelen omdat u lang met uw haar kunt doen (bij goede verzorging minimaal een jaar). Uw eigen haar slijt minder omdat het weavehaar uw eigen haar beschermd. Uw eigen haar groeit dus gewoon door zonder beschadigd te raken. Elke 2 à 3 maanden moet de weave weer omhoog geplaatst worden. Dit doet geen pijn en u hoeft dus geen nieuw haar aan te schaffen, dit scheelt in uw portemonnee.

We plaatsen de weave zodat deze onzichtbaar is. In sommige gevallen kiezen we voor een aantal losse extensions in de lok, omdat een weave soms te veel is voor in de lok. Losse extensions moeten elke 3 à 4 maanden vervangen worden.

De weaves en extensions zijn er in verschillende kleuren. Een combinatie van meerdere kleuren is uiteraard ook mogelijk. Dit doen we vaak omdat dat een extra natuurlijk effect geeft. Wij hebben alle kleuren en lengtes op voorraad. Heeft u krullen? Geeft u dit dan wel even aan omdat dat soms besteld moet worden. Wat kun je allemaal met je nieuwe haardos? Nou, in principe alles! Denk bijvoorbeeld aan zwemmen, sporten, dansen etc. Je kunt je haar zelfs kleuren en stylen met een stijl- of krultang. Uiteraard is het wel belangrijk om je haar goed te verzorgen met een goede shampoo, maskers en serums.

Wij bevelen de producten van het merk Moroccanoil en HairOlicious aan. Deze producten leveren wij uit voorraad. Na het aanbrengen van je nieuwe haar krijg je van ons een passend verzorgingsadvies mee.

Ben je geïnteresseerd maar weet je niet zeker of je haar geschikt is? Maak gewoon vrijblijvend een afspraak. Wij leggen u de mogelijkheden graag uit en u kunt kennis maken met ons heer door het te bekijken en te voelen. 

Uniek!

Iedereen weet dat een goede haarverlenging niet goedkoop is ... Maar ook hierin denkt VIP Company graag met u mee. U kunt bij ons namelijk maandelijks betalen in de vorm van een soort abonnement. Elke maand wordt er door middel van automatische incasso een vast bedrag van uw rekening afgeschreven. Hierbij zit ook het onderhoud (resetten) van haar en na een jaar kunt u uw abonnement gewoon  weer opzeggen.

Rekenvoorbeeld:

Haarverlenging 40 cm                                             € 495,00 eenmalig

Resetten 2x €25,- per baan = €50,- gemiddeld  € 250,00 per jaar

                                                                       Totaal   € 745,00

Wordt VIP Member en betaal € 55,00 bij aanschaf +€ 56,93 per maand x 12 maanden = Totaal € 738,16

U ziet dus dat u als VIP Member zeker niet meer betaald ,maar dat op deze manier een haarverlenging voor (bijna) iedereen betaalbaar is.Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of de pagina van (link naar slimknippen/vipcompany)kijken.

 

*Voor een abonnement gaan wij een contract met u aan en maken wij een kopie van uw bankpas en identiteitsbewijs. U bent zelf verantwoordelijk voor een tijdige betaling. Bij geen of te late betaling geven wij de volledige vordering uit handen aan Karreman gerechtsdeurwaarders te Apeldoorn.

Contact:
  • Adres : Rijksstraatweg 208a,
                  7395 MG Teuge
    Tel.nr. : 055 5222413
    E-mail : info@vipcompany.nl

Openingstijden:

Ma: Gesloten
Di:   9.⁰⁰- 17.⁰⁰ & 18.⁰⁰- 21.⁰⁰
Wo: 9.⁰⁰- 17.⁰⁰      
Do:  9.⁰⁰- 17.⁰⁰ & 18.⁰⁰- 21.⁰⁰
Vr:   9.⁰⁰- 17.⁰⁰                
Za:   9.⁰⁰- 14.⁰⁰ 
                       
Zon- en feestdagen gesloten

Volg ons ook op:
Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief:
Gecertificeerd door:

Design en realisatie: UE Designs

0

Your Cart