Even voorstellen

Vivienne

Eigenaresse, Kapster, Haarwerker, Nagelstyliste

Werkzaam sinds 2003

Viviënne heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Nog steeds staat zij, na 15 jaar, met volle passie en energie in de salon. Viviënne volgt de nieuwste trends en wil altijd groeien met VIP Company. Viviënne is kapster en gespecialiseerd in haarverlenging. Daarnaast is zij erkend haarwerker! Dé vrouw voor (op maat gemaakte) haarwerken en haarstukken. Ook verzorgt Viviënne de huidverjongingsbehandelingen en nagels.

 

Chantal

Permanente make-up / Schoonheidsspecialiste

Werkzaam sinds 2013

Chantal is een echte vakvrouw. Chantal is de specialist op het gebied van permanente make-up en schoonheidsbehandelingen. En altijd de vrolijkheid zelve! Naast haar eigen werkzaamheden, leidt Chantal leerlingen op om het vak te leren. Een goede behandeling of prachtige make-up? Neem plaats in de stoel van Chantal en geniet van haar visagie- of schoonheidsbehandeling.

Jaimari

Kapster /Permanente make-up specialiste
Werkzaam sinds 2014
 
Jaimairi is een duizendpoot. Jaimairi is gediplomeerd kapster en specialist op het gebied van permanente make-up. Naast haar passie voor beauty, weet Jaimairi ontzettend veel van haarwerken. Ze voert tevens behandelingen uit voor huidverjonging, helpt ze u van ongewenste haargroei af met Laser / IPL en maakt ze uw wimpers lang en vol d.m.v. wimper extensions. Met recht een flexibele dame, dus!

Magdalena

Kapster

Werkzaam sinds 2019

Magdalena is all round gediplomeerd hairstylist. Naast de werkzaamheden in de kapsalon heeft Magdalena het tanden bleken eigen gemaakt. Naast het witten van het gebit verzorgt zij thermagebehandelingen voor een frisse, jonge huid en geeft uw wimpers de glamour look d.m.v. wimper extensions.

Jessica

Kapster / Haarwerkster

Werkzaam sinds 2018

Jessica is een gepassioneerde haarprofessional. Jessica heeft jaren ervaring in het kappersvak. Creativiteit en de brede kennis van zowel het uitvoeren van kappersbehandelingen, als het werken met haarstukken maakt Jessica een vakkundige dame op het gebied van hairstyling.

Renske

Marketing

Werkzaam sinds 2018

Renske is freelance in dienst bij VIP Company en verzorgt tekst, uitingen en campagnes. Samen met het team zorgt zij dat VIP Company in (social) media goed naar voren komt!

Contact:
  • Adres : Rijksstraatweg 208a,
                  7395 MG Teuge
    Tel.nr. : 055 5222413
    E-mail : info@vipcompany.nl

Openingstijden:

Ma: Gesloten
Di:   9.⁰⁰- 17.⁰⁰ & 18.⁰⁰- 21.⁰⁰
Wo: 9.⁰⁰- 17.⁰⁰      
Do:  9.⁰⁰- 17.⁰⁰ & 18.⁰⁰- 21.⁰⁰
Vr:   9.⁰⁰- 17.⁰⁰                
Za:   9.⁰⁰- 14.⁰⁰ 
                       
Zon- en feestdagen gesloten

Volg ons ook op:
Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief:
Gecertificeerd door:

Design en realisatie: UE Designs

Update in verband met Corona virus

Yes!!! vanaf maandag 11 mei mogen wij ons werk weer uitvoeren.
Uitsluitend op afspraak en mits u zich helemaal goed voelt.
Wij krijgen gelijk al veel telefoon, mails en apps voor het maken van een afspraak maar willen u toch vriendelijk doch dringend verzoeken om uw afspraak online in te plannen.
Wij hebben er zin in! tot heel snel!
Liefs Team V.I.P

I.v.m. het covid 19 virus dragen wij mondkapjes.

Deze kapjes verkopen we ook in de salon en op de webshop

Klik hier om te bestellen.

Met deze kapjes kun je vrij ademen

Voldoende op voorraad

Klik hier om te bestellen.