Even voorstellen

Vivienne

Eigenaresse, Kapster, Haarwerker, Nagelstyliste

Werkzaam sinds 2003

Viviënne heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Nog steeds staat zij, na 15 jaar, met volle passie en energie in de salon. Viviënne volgt de nieuwste trends en wil altijd groeien met VIP Company. Viviënne is kapster en gespecialiseerd in haarverlenging. Daarnaast is zij erkend haarwerker! Dé vrouw voor (op maat gemaakte) haarwerken en haarstukken. Ook verzorgt Viviënne de huidverjongingsbehandelingen en nagels.

 

Chantal

Permanente make-up / Schoonheidsspecialiste

Werkzaam sinds 2013

Chantal is een echte vakvrouw. Chantal is de specialist op het gebied van permanente make-up en schoonheidsbehandelingen. En altijd de vrolijkheid zelve! Naast haar eigen werkzaamheden, leidt Chantal leerlingen op om het vak te leren. Een goede behandeling of prachtige make-up? Neem plaats in de stoel van Chantal en geniet van haar visagie- of schoonheidsbehandeling.

Jaimari

Kapster /Permanente make-up specialiste
Werkzaam sinds 2014
 
Jaimairi is een duizendpoot. Jaimairi is gediplomeerd kapster en specialist op het gebied van permanente make-up. Naast haar passie voor beauty, weet Jaimairi ontzettend veel van haarwerken. Met recht een flexibele dame, dus!

Magdalena

Kapster

Werkzaam sinds 2019

Magdalena is all round gediplomeerd hairstylist. Naast de werkzaamheden in de kapsalon heeft Magdalena het tanden bleken eigen gemaakt. Naast het witten van het gebit verzorgt zij thermagebehandelingen voor een frisse, jonge huid.

Jessica

Kapster / Haarwerkster

Werkzaam sinds 2018

Jessica is een gepassioneerde haarprofessional. Jessica heeft jaren ervaring in het kappersvak. Creativiteit en de brede kennis van zowel het uitvoeren van kappersbehandelingen, als het werken met haarstukken maakt Jessica een vakkundige dame op het gebied van hairstyling.

Renske

Marketing

Werkzaam sinds 2018

Renske is freelance in dienst bij VIP Company en verzorgt tekst, uitingen en campagnes. Samen met het team zorgt zij dat VIP Company in (social) media goed naar voren komt!

Contact:
  • Adres : Rijksstraatweg 208a,
                  7395 MG Teuge
    Tel.nr. : 055 5222413
    E-mail : info@vipcompany.nl

Openingstijden:

Ma: Gesloten
Di:   9.⁰⁰- 17.⁰⁰ & 18.⁰⁰- 21.⁰⁰
Wo: 9.⁰⁰- 17.⁰⁰      
Do:  9.⁰⁰- 17.⁰⁰ & 18.⁰⁰- 21.⁰⁰
Vr:   9.⁰⁰- 17.⁰⁰                
Za:   9.⁰⁰- 14.⁰⁰ 
                       
Zon- en feestdagen gesloten

Volg ons ook op:
Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief:
Gecertificeerd door:

Design en realisatie: UE Designs

0

Your Cart