Over ons

Vivienne

Eigenaresse, Kapster, Haarwerker, Nagelstyliste

Werkzaam sinds 2003

Hoi allemaal, ik ben Vivienne eigenaresse van Vip Company. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Al 20 jaar doe ik dit met veel passie en plezier. Ik ben gestart met een ini mini salonnetje in Apeldoorn maar inmiddels is Vip Company uitgegroeid tot een beautycentrum waar ik trots op ben! We zitten nu al 10 jaar in Teuge gevestigd. Ik hou mij bezig met de laatste trends. Ik doe ook veel met haarwerken. Ik vind het heerlijk om mensen weer blij te maken met een volle bos!

Julie

Kapster /Permanente make-up/ Ontharen (Laser)

Werkzaam sinds 2020

Hey ik ben Julie en ik ben werkzaam bij Vip Company. Hier op het werk doe ik tandenbleken, permanente make-up, ontharen (laseren) ,werk ik als kapster en plaats ik ook weaves (haarextensions). Ik vind het super leuk om mensen weer blij te maken en mooi de deur uit te laten gaan.

Marleen

Kapster/ Permanente make-up

Werkzaam sinds 2020

Hoi ik ben Marleen en ik werk vanaf augustus 2020 bij Vip Company. Ik zit al 35 jaar in het kappersvak, wat echt mijn passie is! Voor een heerlijke ontspannen lichaamsmassage kunt u bij mij terecht. Maar ook voor mooie nagels bent u bij mij op het goede adres.

Jessica

Kapster/ Haarwerkster

Werkzaam sinds 2018

Hoi ik ben Jessica, een gepassioneerde haarprofessional. Ik heb jaren ervaring in het kappersvak. Creativiteit en de brede kennis van zowel het uitvoeren van kappersbehandelingen, als het werken met haarstukken maken mij een vakkundige dame op het gebied van hairstyling

Eliana

Schoonheidsspecialiste/Kapster/Wimperextensions

Werkzaam sinds 2021

Hoi ik ben Eliana. Ik ben volleerd schoonheidsspecialiste en kapster. Ik vind het erg leuk om met het uiterlijk bezig te zijn. Vooral van de behandelingen waar meteen resultaat te zien is. Onder andere ook wimperextensions en permanente make-up. Buiten werktijd ben ik te vinden in de sportschool, waar ik mijn energie kwijt kan.

Jami

Leerling kapster/ Tandenbleken

Werkzaam sinds 2021

Hoi ik ben Jami. Ik werk hier als leerling en ik ga hier alle fijne kneepjes van het kappersvak leren. Ook doen wij andere dingen zoals gelpolish, permanente make-up en wimperextensions, daar wil ik mij ook graag in specialiseren. Voor tanden bleken kunt u al wel bij mij terecht.