Afspraak maken

Samenwerking Clinic63 - Dokter Babak

Botuline Toxine (Botox)
Botuline Toxine (Botox)


Toe aan een jeugdige uitstraling en klaar met de zichtbare tekenen van het ouder worden? Door gebruik te maken van een Botuline Toxine behandeling is het mogelijk om jouw rimpels te verzachten of te laten verdwijnen. 

Lees meer
Hyaluronzuur filler
Hyaluronzuur filler


Heb je rimpels in je gezicht waar je je aan stoort? of wil je graag delen van je gezicht meer volume geven? Dat kan met een hyaluronzuur filler.

Lees meer
Profhilo behandeling
Profhilo behandeling


Wil je graag je huid verstrakken zonder het volume te geven zoals bij een hyaluronzuur filler? Dan is een Profhilo behandeling geschikt voor jou. Profhilo zorgt namelijk voor effectieve huidverstrakking zonder het volume te geven. Het zorgt voor huidverjonging met het natuurlijkste resultaat! 

Lees meer
Bilvergroting met Fillers
Bilvergroting met Fillers

Je kunt je billen tegenwoordig mooi volume geven en de rondingen waar jij van droomt met een Hyaluronzuur filler. Wij leggen je hieronder uit hoe het werkt.

Lees meer
Vitamine B12 shot
Vitamine B12 shot

Een van de belangrijkste vitamine die je lichaam nodig heeft is vitamine B12. Vitamine B12 is noodzakelijk voor het goed functioneren van ons lichaam, onder andere voor de gezondheid van het zenuwstelsel, het immuunsysteem, het hart-en vaatstelsel en het maag-darmstelsel.Haal je shot bij VIP Company en je kunt er weer tegenaan!

Lees meer
Vitamine infuus behandeling
Vitamine infuus behandeling

Deze grote hit uit de Verenigde Staten is nu ook bij VIP Company beland. De IV Infusions zijn samengesteld om u het beste uit uzelf te laten halen. Zo zijn er verschillende infusen voor verschillende doeleinden.

Lees meer
PRP Plasma Behandelingen / Vampire Facelift
PRP Plasma Behandelingen / Vampire Facelift

Bij een PRP plasma facelift halen we dit plasma (de groeifactoren) uit je bloed en injecteren dit in de huid van je gezicht, hierdoor wordt je huid op een 100% natuurlijke manier verjongt, fijne lijntjes en rimpels verdwijnen en de huid zal er gladder en steviger uitzien.

Lees meer
Ooglid Correctie
Ooglid Correctie

Een ooglidcorrectie is één van de meest populaire cosmetische ingrepen om overhangende oogleden te verhelpen. Daarnaast kan de correctie ook om cosmetische redenen uitgevoerd worden.

Lees meer
Lipo Laser
Lipo Laser

Een nieuwere trend op het gebied van liposuctie; het laten uitvoeren van een lipolaser. Met een lipolaser wordt het vet vloeibaar gemaakt, waardoor de arts het vet gemakkelijk kan verwijderen wat resulteert in een strakkere huid.

Lees meer
Lipo Filling
Lipo Filling

Heb je last van volumeverlies in je gezicht? Of wil je graag delen van je lichaam meer volume geven zoals je borsten of billen? Dit kan met fillers maar dit kan ook met je lichaamseigen vet.

Lees meer
Facelift
Facelift

met een facelift de huid van je gezicht liften waardoor de huid er strakker uitziet en je een jeugdigere uitstraling krijgt. Het voordeel van deze behandeling is dat het resultaat blijvend is

Lees meer
CO2 Laser
CO2 Laser

De fractionele CO2 laser is fantastisch in te zetten als u huidveroudering wilt aanpakken. De CO2 laser wordt daarom ook actief ingezet bij het verminderen van rimpels, het verstrakken en egaliseren van de huid en het verkleinen van poriën.

Lees meer
Endolift
Endolift

een snelle en efficiënte laser voor vetverwijdering, huidverstrakking en contouring van het gezicht of het lichaam. Het belangrijkste kenmerk van de Endolift® behandeling is de mogelijkheid de onderhuidse structuren waarmee de laservezel in contact komt tot een hoge temperatuur opgewarmd worden

Lees meer
TCA Peeling
TCA Peeling

Heb je last van oneffenheden op de huid, of zou je graag zien dat je huid een egalere kleur heeft? Met een TCA peeling kun je dit resultaat gemakkelijk bereiken.

Lees meer
Spataderen Verwijderen
Spataderen Verwijderen

Ervaar je zware benen, pijnlijke opgezwollen aderen, of stoor je je aan het uiterlijk van spataderen? De hedendaagse poliklinische behandeling van spataderen is niet alleen effectief, maar ook esthetisch, met minimale pijn door slechts enkele prikjes.

Lees meer