Afspraak maken

Over ons

Vivienne
Vivienne

Eigenaresse, Kapster, Haarwerker, Nagelstyliste

Werkzaam sinds 2001

Hoi allemaal, ik ben Vivienne eigenaresse van Vip Company. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Al 20 jaar doe ik dit met veel passie en plezier. Ik ben gestart met een ini mini salonnetje in Apeldoorn maar inmiddels is Vip Company uitgegroeid tot een beautycentrum waar ik trots op ben! We zitten nu al 10 jaar in Teuge gevestigd. Ik hou mij bezig met de laatste trends. Ik doe ook veel met haar, haarwerken en huidverjonging. Ik vind het heerlijk om mensen weer blij te maken met een volle bos en een stralend gezicht!

Julie
Julie

Kapster /Permanente make-up/ Ontharen (Laser)

Werkzaam sinds 2020

Hey ik ben Julie en ik ben werkzaam bij Vip Company. Hier op het werk doe ik tandenbleken, wimpers, permanente make-up, ontharen (laseren) ,werk ik als kapster en plaats ik ook weaves (haarextensions). Ik vind het super leuk om mensen weer blij te maken en mooi de deur uit te laten gaan. Tevens geef ik tixel behandelingen, hiermee laat ik jou stralen zonder operatieve facelift.

Jessica
Jessica

Kapster/ Haarwerkster

Werkzaam sinds 2018

Hoi ik ben Jessica, een gepassioneerde haarprofessional. Ik heb jaren ervaring in het kappersvak. Creativiteit en de brede kennis van zowel het uitvoeren van kappersbehandelingen, als het werken met haarstukken maken mij een vakkundige dame op het gebied van hairstyling

Jami
Jami

Leerling kapster/ Tandenbleken

Werkzaam sinds 2021

Hoi ik ben Jami. Ik voorzie jou graag van de mooiste haarkleuren / highlights, wimpers en nagels. Ook op het gebied van afslanken en huidverjonging verzeker ik jou een mooi resultaat.