Afspraak maken

Over ons

Vivienne
Vivienne

Maak kennis met Vivienne, de inspirerende eigenaresse van VIP Company! Met meer dan 20 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer en maar liefst 28 jaar in het kappersvak, is Vivienne een ware autoriteit in haar vakgebied. Ze heeft een passie voor haarwerk, nagels en huidverjonging/-verbetering. Ze gaat altijd net een stapje verder om haar klanten tevreden te stellen.

Vivienne is een echte pionier en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en technieken in de beauty-industrie. Haar expertise stelt haar in staat om niet alleen geweldige kappersbehandelingen te bieden, maar ook om haar klanten te helpen met hun haarwerken, nagelverzorging en huidverjongingswensen. Ook is Vivienne regelmatig op een beurs te vinden om nieuwe inspiratie op te doen of ze staat zelf op de beurs om haar eigen haarmerk HairOlicious te promoten.

HairOlicious is ontstaan door de vele ervaring die Vivienne met extensions heeft opgebouwd in de loop der jaren. Door een vervelende eigen ervaring van Vivienne kwam ze in contact met mensen die haarwerken dragen. "Dit kan en moet veel mooier!" was haar gedachtegang (én missie)...  En zo is HairOlicious geboren. Zelf ontworpen haarstukjes welke onzichtbaar te dragen zijn en mooie platte weaves met de beste haarkwaliteit die je je maar wensen kunt.

Als ondernemer en toegewijde professional heeft Vivienne een scherp oog voor detail en streeft ze altijd naar perfectie. Ze zorgt ervoor dat elke klant zich speciaal en verzorgd voelt. Haar vriendelijke persoonlijkheid en warme spontane benadering maken van elke afspraak een aangename ervaring.

Buiten haar werk geniet Vivienne van het ontdekken van nieuwe trends in de beautywereld en blijft ze graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. In haar vrije tijd brengt ze graag tijd door met haar vriend, kinderen, familie en vrienden, en geniet ze van ontspannende momenten.

We zijn ontzettend trots om Vivienne als onze geweldige eigenaresse te hebben en zijn dankbaar voor haar toewijding en passie voor het vak. Ze is echt een sleutelfiguur in ons team en we waarderen haar enorm!

Domenica
Domenica

Maak kennis met Domenica, een getalenteerde kapster en allround beautyprofessional! Oorspronkelijk uit Rotterdam, heeft Domenica altijd al een passie gehad voor het kappersvak en blijft ze met plezier werken in deze bruisende industrie. Haar expertise reikt echter verder dan alleen het knippen en stylen van haar.

Domenica is ook bedreven in het zetten van wimperextensions en het uitvoeren van permanente make-up. Met haar oog voor detail en precisie creëert ze prachtige wimperlooks en zorgt ze ervoor dat elke klant straalt met perfect vormgegeven wenkbrauwen en verfijnde make-up.

Daarnaast is Domenica een ervaren visagiste, die de natuurlijke schoonheid van haar klanten kan accentueren en hen kan laten stralen op elke gelegenheid.

Als veelzijdige beautyprofessional biedt Domenica ook tandenbleekbehandelingen, laserontharing en epileren aan. Met zorg en aandacht helpt ze haar klanten om zelfverzekerd en tevreden te zijn met hun uiterlijk.

In haar vrije tijd geniet Domenica van leuke activiteiten met haar vriendinnen. Ze waardeert de tijd die ze samen doorbrengen, of het nu gaat om uitgaan, vakanties of gewoon ontspannen en plezier maken. Deze momenten geven haar de mogelijkheid om te ontspannen en nieuwe energie op te doen, zodat ze haar klanten altijd met een frisse en enthousiaste benadering kan blijven bedienen.

Met haar vakkennis en vriendelijke persoonlijkheid creëert Domenica een warme en gastvrije sfeer in de salon. Ze zorgt ervoor dat elke klant zich op zijn gemak voelt en met een glimlach vertrekt.

We zijn trots op Domenica als onderdeel van ons team. Haar passie voor haar vak en uitgebreide kennis op het gebied van beauty maken haar een waardevolle professional. We waarderen haar toewijding en streven naar uitmuntendheid en kijken uit naar vele succesvolle jaren samen.

Caithlin
Caithlin

Ontmoet Caithlin, onze ervaren kapster en kleurexpert! Met maar liefst 8 jaar ervaring in het kappersvak heeft ze een diepgaande kennis van haarkleuring en is ze bedreven in het creëren van prachtige kleuren die perfect bij elke klant passen. Maar haar vaardigheden beperken zich niet tot alleen het haar.

Caithlin is ook gespecialiseerd in het zetten van haarverlengingen, waardoor ze haar klanten de mogelijkheid geeft om hun kapsel te transformeren en een volle, weelderige look te krijgen. Daarnaast is ze bedreven in permanente make-up, wimperextensions, tandenbleken, laserontharing en huidverjonging. Met deze uitgebreide expertise biedt Caithlin een breed scala aan schoonheidsbehandelingen om haar klanten te helpen hun natuurlijke schoonheid te verbeteren.

Naast haar werk is Caithlin een enthousiaste shopper en geniet ze van het ontdekken van de nieuwste modetrends. Ze vindt ook veel plezier in het bijwonen van festivals en het bezoeken van evenementen. Maar wat haar echt energie geeft, is tijd doorbrengen met haar vrienden en samen leuke dingen doen. Of het nu gaat om gezellige uitstapjes, avontuurlijke activiteiten of gewoon quality time, Caithlin waardeert de waardevolle momenten die ze deelt met haar vrienden.

Met haar gepassioneerde benadering van haar vak en haar oog voor detail, streeft Caithlin ernaar om haar klanten te voorzien van een buitengewone ervaring. Ze zorgt ervoor dat elke klant zich op zijn gemak voelt en met een zelfverzekerde glimlach de salon verlaat.

We zijn trots om Caithlin in ons team te hebben. Haar expertise, enthousiasme en toewijding maken haar een waardevolle aanwinst voor ons bedrijf. We kijken uit naar nog vele succesvolle jaren samen, waarin we onze klanten blijven verrassen met geweldige haartransformaties en uitstekende schoonheidsdiensten.

Liv & Joy
Liv & Joy


Maak kennis met Liv en Joy, de enthousiaste dochters van Vivienne, die elke zaterdag in de salon helpen! Deze twee jongedames brengen een extra dosis vreugde en energie in onze salon. Ze zijn er altijd om onze klanten te verwennen en een glimlach op hun gezicht te toveren.

Liv en Joy zorgen ervoor dat de klanten zich meteen welkom voelen door hen te voorzien van een heerlijke kop koffie. Daarnaast nemen ze taken op zich zoals het doen van de afwas en het vegen van de haren, waardoor de salon schoon en georganiseerd blijft. Ze zijn ook meesters in het voeren van leuke gesprekken met de klanten, waardoor er een warme en gezellige sfeer ontstaat.

Wat nog specialer is, is dat Liv en Joy al een klein salaris verdienen voor hun inzet, dat ze in hun spaarpot kunnen stoppen. Ze leren op jonge leeftijd al de waarde van hard werken en het beheren van hun financiën.

Joy heeft een passie voor paardrijden en waterpolo. Ze geniet van de tijd die ze doorbrengt op de mannege, waar ze op lieve paarden mag rijden. Daarnaast houdt ze ervan om actief te zijn in het waterpoloteam en neemt ze deel aan spannende wedstrijden.

Liv is een getalenteerde danseres en is lid van een wedstrijdteam voor Hip Hop. Ze straalt op het podium en brengt haar creativiteit tot uiting door middel van dans. Daarnaast is Liv ook avontuurlijk en geniet ze van fietstochten naar Twello met haar vriendinnen.

We zijn ontzettend trots op Liv en Joy en de toewijding die ze tonen in de salon. Hun vrolijke persoonlijkheden en harde werk maken een groot verschil voor onze klanten. We zijn dankbaar dat ze deel uitmaken van ons team en kijken uit naar hun verdere groei en succes, zowel binnen als buiten de salon.