Afspraak maken

Waarom Olaplex je haarverlenging of verdikking ruïneert:

Olaplex: Een Wondermiddel voor Eigen Haar, Een Nachtmerrie voor Extensions en andere haaraanvullingen!

Je hebt het vast wel eens gehoord: Olaplex, het wondermiddel voor je eigen haar! Het is waar dat Olaplex zeer effectief is voor het herstellen van beschadigd eigen haar. Het repareert namelijk zwavelbruggen die verantwoordelijk zijn voor de structuur van je haar. Maar wist je dat dit niet van toepassing is op je geliefde hair extensions? Hier komt de reden.

Zwavelbruggen: De Cruciale Verschillen tussen Eigen Haar en Extensions

Je eigen haar bevat zwavelbruggen die de stevigheid en veerkracht ervan bepalen. Helaas hebben hair extensions deze zwavelbruggen niet, omdat ze niet vastzitten aan je hoofdhuid. Dit betekent dat Olaplex en soortgelijke producten die zich richten op het herstellen van zwavelbruggen, simpelweg niet geschikt zijn voor extensions. In plaats daarvan kunnen ze ongewenste schade veroorzaken.

Eiwitgehalte: Het Gevaar voor de Cuticula van Extensions

Olaplex staat bekend om zijn hoge gehalte aan eiwitbestanddelen (proteïne), die zeer gunstig zijn voor het herstellen van beschadigd eigen haar. Echter, hair extensions zijn speciaal verwerkt zodat de cuticula (buitenste laag van het haar) in één richting blijft gedurende de gebruiksduur. Wanneer deze cuticula wordt verstoord door eiwitgebaseerde producten, kan het haar onherstelbaar beschadigd raken. Dit is een risico dat je niet wilt nemen met je kostbare extensions!

Vocht: De Sleutel tot het Behoud van Gezonde Extensions

Extensions hebben extra vocht nodig omdat ze niet dezelfde natuurlijke voeding van de hoofdhuid krijgen als je eigen haar. Daarom is het van essentieel belang om vochtinbrengende producten te gebruiken die speciaal zijn ontworpen voor extensions. Bij HairOlicious hebben we een selectie van dergelijke producten om ervoor te zorgen dat je extensions er altijd op hun best uitzien.


HairOlicious: Jouw Partner in Extension Verzorging

Bij HairOlicious begrijpen we de behoeften van extensions als geen ander. We raden ten zeerste af om Olaplex en vergelijkbare haarherstelproducten te gebruiken voor je haaraanvulling. In plaats daarvan bieden we je een scala aan producten aan die speciaal zijn samengesteld om extensions te verzorgen en te behouden.

Onze Aanbevolen Producten voor Extensions

         

Kies Verstandig: Voorkom ellende met je Extensions!


Onze boodschap is simpel: vermijd het gebruik van Olaplex en soortgelijke producten op je extensions. Kies voor de juiste producten die zijn ontworpen om je extensions te voeden en te beschermen. Bij HairOlicious staan we altijd voor je klaar om je te adviseren en te voorzien van de beste producten voor jouw geliefde haaraanvulling. Laat ons je helpen om je extensions in optimale conditie te houden, zodat je elke dag kunt stralen met prachtig haar!

in Hairolicious, VIP Company 23 jul. 2023