Afspraak maken

Fillers en huidverbetering

Wilt u vollere lippen? Of wilt u van uw lijntjes/rimpeltjes af? Maak dan nu een afspraak bij ons voor fillers of meso therapie.
Onze nieuwe meso-gun is in staat om cross-linked hyaluronzuur in te brengen. Dit middel is farmaceutisch erkend en volkomen veilig. We kunnen de lippen meer volume geven, het vult lijntjes en rimpels goed op en geeft direct een verbluffend resultaat. Daarnaast kan de meso-gun zorgen voor een goede hydratatie van de huid en huidverbetering van het gelaat, decolleté en hals. De Pistor Eliance meso-gun is uitgerust met een intelligent programeerbaar systeem dat in staat is om cross-linked hyaluronzuur in te brengen. Teveel of te diep inbrengen is dus vrijwel uitgesloten. Groot voordeel is dat de kans op blauwe plekken en zwellingen minimaal is.
Een behandeling is eenvoudig en zeer effectief. Slechts na één behandeling zie je al een enorm resultaat. Fijne lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen deze zelfs volledig.

Cross-linked fillers (Dermyal) 
Door het aanbrengen van cross-linked hyaluronzuur in de huid, zullen rimpels, vouwen en lijntjes direct opgevuld worden. Dit effect wordt bereikt door het injecteren van het probleemgebied. Het direct zichtbare resultaat is een fris en stralend uiterlijk!
Na slechts één behandeling houdt dit resultaat gemiddeld 8-10 maanden aan (lippen ongeveer 6 maanden) en afhankelijk van de huidconditie kan dit zelfs nog langer zijn! Deze behandeling was voorheen niet mogelijk omdat de bestaande meso-guns niet krachtig genoeg zijn om deze vloeistof met hoge viscositeit te verwerken.

Non-cross-linked fillers & cocktailmixen
Dit wordt ook wel de klassieke methode genoemd. Met behulp van een range speciaal ontwikkelde ‘cocktails’ is het mogelijk om ieder huidtype een enorme boost te geven. Dit door het inbrengen van de cocktail in het gehele gelaat, de decolleté en/of de handen.

Voordelen
Het product waarmee gewerkt wordt is hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, daarom bestaat er nagenoeg geen kans op bijwerkingen. Afhankelijk van uw levenswijze (roken, veel in de zon, alcoholgebruik) wordt hyaluron in 6-8 maanden afgebroken en op natuurlijke wijze afgevoerd. De behandeling is veilig en uiterst effectief. De behandeling kan aangepast worden aan de persoonlijke wensen van de klant, waardoor er zeer mooie resultaten ontstaan met behoud van de natuurlijke beweging van uw gezicht.