Afspraak maken

Fillers en Mesotherapie

De nieuwe meso-gun van VIP Company is in staat om cross-linked hyaluronzuur in te brengen. Dit middel is farmaceutisch erkend en volkomen veilig. We kunnen de lippen meer volume geven, het vult lijntjes en rimpels goed op en geeft direct een verbluffend resultaat. Daarnaast kan de meso-gun zorgen voor een goede hydratatie van de huid en huidverbetering van het gelaat, decolleté en hals. 

Door fillers te injecteren, krijgt de huid meer volume. Hierdoor kan de huid minder snel rimpelen en dat zorgt voor een gladdere huid. Dat maakt fillers geschikt voor vrijwel elke gelaatszones. 


Fillers en Mesotherapie behandeling

De Pistor Eliance meso-gun is uitgerust met een intelligent programeerbaar systeem dat in staat is om cross-linked hyaluronzuur in te brengen. Teveel of te diep inbrengen is dus vrijwel uitgesloten. Een groot voordeel is dat de kans op blauwe plekken en zwellingen minimaal is. Een behandeling is eenvoudig en zeer effectief. Na slechts één behandeling zie je al een enorm resultaat. Fijne lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen ze volledig.


Cross-linked fillers (Dermyal) 

Door het aanbrengen van cross-linked hyaluronzuur in de huid, zullen rimpels, vouwen en lijntjes direct opgevuld worden. Dit effect wordt bereikt door het injecteren van het probleemgebied. Na slechts één behandeling houdt het resultaat van een fris en stralend uiterlijk gemiddeld 8-10 maanden aan (lippen ongeveer 6 maanden). 

Afhankelijk van de huidconditie kan dit zelfs nog langer zijn! 


Non-cross-linked fillers & cocktailmixen

Dit wordt ook wel de klassieke methode genoemd. Met behulp van een range speciaal ontwikkelde ‘cocktails’ is het mogelijk om ieder huidtype een enorme boost te geven. Dit door het inbrengen van de cocktail in het gehele gelaat, het decolleté en/of de handen.


Voordelen van fillers en mesotherapie

Het product waarmee gewerkt wordt is hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, daarom bestaat er nagenoeg geen kans op bijwerkingen. Afhankelijk van uw levenswijze (roken, veel in de zon, alcoholgebruik) wordt hyaluron in 6-8 maanden afgebroken en op natuurlijke wijze afgevoerd. De behandeling kan aangepast worden aan de persoonlijke wensen van de klant, waardoor er zeer mooie resultaten ontstaan met behoud van de natuurlijke beweging van uw gezicht.

De fillers en mesotherapie behandeling bij VIP Company is veilig en uiterst effectief. 


Aantal behandelingen

Na slechts één behandeling zie je met fillers en mesotherapie al een enorm resultaat. Fijne lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen ze volledig. Je kunt ervoor kiezen om de behandeling periodiek uit te laten voeren. Dit kan op het moment waarvan jij denkt dat je graag weer een behandeling wilt hebben.


Het resultaat

Door middel van fillers en een mesotherapie behandeling worden rimpels van binnenuit opgevuld en wordt de huidverjonging gestimuleerd. Het stofwisselingsproces van de huid komt op gang. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Het resultaat van fillers en een mesotherapie behandeling is een frisse, gezonde en strakkere huid. Na de kuur zijn zie je jouw gelaat er jonger uit!


Na de behandeling

Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet pijnlijk maar kan in sommige gevallen gevoelig zijn. De ervaring en resultaten zijn cliënt-afhankelijk en niet te garanderen. In enkele gevallen kunnen er complicaties optreden zoals kleine bloeduitstortingen in het behandelde gebied of een allergische reactie op werkstoffen. Dit zijn tijdelijke huidreacties die binnen enkele dagen herstellen.


Na de behandeling is het volgende belangrijk:

  • Vermijd zwembaden, sportscholen en sauna’s in de eerste 24 uur na de behandeling om infecties te voorkomen

  • Ga hygiënisch met je huid om, vermijd aanraking van het gezicht met handen of andere materialen die blootstaan aan bacteriën

  • U mag in de eerste 72 uur na uw behandeling geen andere schoonheidsbehandeling ondergaan

  • Wees voorzichtig met de zon en bescherm u te allen tijde met minimaal een SPF 30


Contra indicaties fillers en mesotherapie

Een behandeling wordt niet aangeraden wanneer je aan een van de onderstaande punten voldoet.


  • Tijdens zwangerschap en het geven van borstvoeding

  • Herpes (koortslip) in het te behandelen gebied

  • Overgevoeligheid of allergie voor de te injecteren werkstoffen

  • Een actieve huidaandoening zoals actieve acné of psoriasis

  • Behandeling wordt niet aangeraden als u één van het volgende heeft ingenomen: aspirine, wijn, medicinale planten, omega-vetzuren.