Fillers en huidverbetering

Wil jij vollere lippen? Of wil jij van je lijntjes/rimpeltjes af? Maak dan nu je afspraak bij ons voor fillers of meso therapie
Onze nieuwe meso-gun is in staat om cross-linked hyaluronzuur in te brengen. Dit middel is farmaceutisch erkend en volkomen veilig. We kunnen de lippen meer volume geven, het vult lijntjes en rimpels goed op en geeft direct een verbluffend resultaat. Daarnaast kan de mesogun zorgen voor een goede hydratie van de huid en huidverbetering van het gelaat, decolleté en hals. De Pistor Eliance meso-gun is uitgerust met een intelligent programeerbaar systeem dat in staat is om crosslinked hyaluronzuur in te brengen. Teveel of te diep inbrengen is dus vrijwel uitgesloten. Groot voordeel is dat de kans op blauwe plekken en zwellingen minimaal is.
Een behandeling is eenvoudig en zeer effectief. En slechts na één behandeling zie je al een enorm resultaat. Fijne lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen deze zelfs volledig.

VIP Company Pistor Eliance Mesogun

Crosslinked fillers (Dermyal) 
Door het aanbrengen van crosslinked hyaluronzuur in de huid, zullen rimpels, vouwen en lijntjes direct opgevuld worden. Dit effect wordt bereikt door het injecteren van het probleemgebied. Het direct zichtbare resultaat is een fris en stralend uiterlijk!
Na slechts één behandeling houdt dit resultaat gemiddeld 8 tot 10 maanden aan (lippen ongeveer 6 maanden) en afhankelijk van de huidconditie kan dit zelfs nog langer zijn! Deze behandeling was voorheen niet mogelijk omdat de bestaande mesoguns niet krachtig genoeg zijn om deze vloeistof met hoge viscositeit te verwerken.

Non-crosslinked fillers & cocktailmixen
Dit wordt ook wel de klassieke methode genoemd. Met behulp van een range speciaal ontwikkelde ‘cocktails’ is het mogelijk om ieder huidtype een enorme boost te geven. Dit door het inbrengen van de cocktail in het gehele gelaat/ decolleté/ handen.

Voordelen:
Het product waarmee gewerkt wordt is hyaluronzuur. Omdat dit een lichaamseigen stof is, bestaat er nagenoeg geen kans op bijwerkingen. Afhankelijk van uw leefwijze ( roken, veel in de zon, alcoholgebruik) wordt hyaluron in 6 tot 8 maanden afgebroken en op natuurlijke wijze afgevoerd. De behandeling is veilig en uiterst effectief. De behandeling kan aangepast worden aan de persoonlijke wensen van de klant,waardoor er zeer mooie resultaten onstaan met behoud van de natuurlijke beweging van uw gezicht.

Mesotherapie met de Pistor Eliance Mesogun

Steeds vaker is Mesotherapie een antwoord op verbetering van een grauwe huid, huidveroudering en haaruitval. Door middel van kleine prikjes in de huid met de Mesogun wordt een vloeistof met daarin werkstoffen de huid ingesluisd. De basis van de vloeistof is hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid die zorgt voor soepelheid en vochtbinding. De Mesotherapie zorgt er daarnaast voor dat de stofwisseling gestimuleerd wordt en de bloedcirculatie op gang komt. Bij iedereen zal in de loop der tijd de huid van het gezicht en de hals verouderen, wat zich uit in kleine rimpels of lijntjes door het verlies van de elasticiteit van de huid. Wordt er niets aan gedaan dan worden de rimpels geleidelijk aan dieper en verslapt de huid verder.

 

Mesotherapie is geschikt voor:

 • Hydratatie en huidverbetering van het gelaat, decolleté en hals
 • Opvullen van rimpels, neuslippen plooi, afhangende mondhoeken, lijntjes bovenlip, rondom de ogen en vergoten lip volume
 • Bij haaruitval is het een stimulans tot nieuwe haargroei

Waar moet u rekening mee houden:
We beginnen met een intakegesprek waarbij een gezondheidsverklaring ingevuld en getekend dient te worden. Uw wensen worden besproken en u krijgt een advies omtrent de mogelijkheden van behandelingen. Zijn er contra-indicaties (aandoeningen of gebruik van bepaalde medicatie waardoor de behandeling niet geschikt is) is het mogelijk dat de behandeling niet door kan gaan. In sommige gevallen is het mogelijk om toestemming aan uw arts te vragen of de behandeling plaats mag vinden.

De behandeling:
Eerst wordt uw huid ontsmet, hierna wordt met behulp van de Mesogun de vloeistof met kleine prikjes direct onder de huid ingebracht. De gun verdeeld het materiaal gelijkmatig en zorgt ervoor dat het overal even diep in de huid komt. Verdoving is hiervoor niet nodig , de behandeling is prima te ondergaan.

Nazorg:

 • Gebruik geen make-up gedurende tenminste 12 uur na de behandeling
 • Geen inspannende activiteiten tot 24 uur na de behandeling
 • Gedurende 1 week na de behandeling niet drukken op behandelde plaatsen
 • Gedurende 2 weken na de behandeling:
 • Geen Sauna/Turks stoombad
 • Geen langdurige blootstelling aan zon of aan UV licht

Het is mogelijk dat er kleine blauwe plekjes op de behandelde plaats voorkomt, deze trekken vanzelf weg.
Zijn er andere bijwerkingen of vragen neem dan contact met ons op.

Wat is Princess?

Princess is een hyaluronzuur. Voor de verschillende diepten van de rimpels en gradaties van volumeverlies bestaan verschillende soorten:

Princess Volume: Diepe lijnen en volume geven
Princess Filler: Lichte lijnen, de tere gebieden
Princess Rich: Huidverbetering

Wat doet Princess:
Princess is een filler op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die ook door het lichaam wordt aangemaakt en die heel goed vocht kan vasthouden.
Natuurlijk hyaluronzuur wordt in tegenstelling tot het synthetische hyaluronzuur door het lichaam afgebroken en wordt voortdurend vervangen.

Princess hyaluronzuren zorgen voor het opvullen van rimpels. Afhankelijk van de diepte en plaats van rimpel, kan één van de drie Princess fillers worden gebruikt. De cosmetisch arts kan daarover de beste en meest persoonlijke informatie geven.

Wat is hyaluronzuur?
Hyaluronzuur (HA) is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam en is essentieel voor het behouden van de hydratatie, de stevigheid en de elasticiteit van de huid.

Door invloeden van buitenaf, zoals blootstelling aan de zon, verontreiniging en vrije radicalen, en door het natuurlijke verouderingsproces neemt het HA-gehalte van de huid ieder jaar iets af. De huid wordt dunner, droger en verliest zijn elasticiteit. Er verschijnen lijnen en rimpels. De volheid van het gezicht neemt af, en de hele harmonie van de gelaatstrekken verandert. Ontdek hoe de tekenen van veroudering zonder operatie en pijn teruggedraaid kunnen worden. Omdat hyaluronzuur een natuurlijke stof is die in het hele lichaam aangetroffen wordt, zijn allergische reacties zeer zeldzaam.

Het geïnjecteerde hyaluronzuur geeft de huid weer veerkracht en soepelheid terug door de aanmaak van nieuw collageen en elastine.
Kortom; hyaluronzuur is een veilige filler die na 8-12 maanden door het lichaam zelf wordt geabsorbeerd. Het is dus geen permanente filler maar geeft een tijdelijk resultaat.
Meestal volstaan 1-2 behandelingen. Indien gewenst zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. 

Contact:
 • Adres : Rijksstraatweg 208a,
                7395 MG Teuge
  Tel.nr. : 055 5222413
  E-mail : info@vipcompany.nl

Openingstijden:

Ma: Gesloten
Di:   9.⁰⁰- 17.⁰⁰ & 18.⁰⁰- 21.⁰⁰
Wo: 9.⁰⁰- 17.⁰⁰      
Do:  9.⁰⁰- 17.⁰⁰ & 18.⁰⁰- 21.⁰⁰
Vr:   9.⁰⁰- 17.⁰⁰                
Za:   9.⁰⁰- 14.⁰⁰ 
                       
Zon- en feestdagen gesloten

Volg ons ook op:
Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief:
Gecertificeerd door:

Design en realisatie: UE Designs

0

Your Cart