Afspraak maken

Lash & Brow Lift

Dé trend van dit moment en ideaal voor vakantie! Lash Lift en Brow Lift ook wel Brow Lamination of Wenkbrauwlift  genoemd.

Lash Lift:

Gelifte, gestylde en geverfde wimpers die weken lang mooi blijven!
Dat is het resultaat wat u mag verwachten na onze Lash Lift behandeling inclusief het verven van de wimpers. Lash lifting is een ideaal alternatief voor wimperextensions met een aantal voordelen. Zo heeft u 6 tot 7 weken plezier van de behandeling, zorgt het voor een natuurlijk resultaat en is het veilig voor uw eigen wimpers. Wij maken gebruik van het merk Misencil welke meerdere awords heeft gewonnen.

Lash lift is geschikt voor lange , korte en stijle of overkrulde wimpers. U heeft geen wimperkruller meer nodig en aangezien wij uw wimpers ook verven bij deze behandeling is mascara niet altijd meer nodig.

Brow Lamination:

Deze brow behandeling is bedoeld om de wenkbrauwen een liftend effect te geven door de haartjes (semi) permanent in vorm te brengen. Ook van deze behandeling heb je 6 tot 7 weken plezier. Doordat we de haartjes naar boven positioneren zal je direct na de behandeling kunnen genieten van een open oogopslag. Combineer deze 2 behandelingen voor het ultieme resultaat.