Afspraak maken

Wimper Extensions

Hoe fijn zou het zijn als je op ieder moment van de dag mooie, fantastische sprekende ogen hebt d.m.v. wimper extensions? Wimper extentions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan je eigen wimpers. Ogen met lange, volle wimpers lijken veel groter en op jouw gezicht. Ze versterken jouw dagelijkse uitstraling. Mascara is niet meer nodig!


Wimper extensions zijn ideaal voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben om dagelijks uitgebreid hun mascara op te doen. Tijdens een gewone werkdag, in de regen, met een feestje en zelf tijdens je vakantie blijven de wimpers  vol en verzorgd! De wimperbehandeling in Teuge bij VIP Company wordt gedaan door een van onze stylistes en zorgt voor een perfect oogopslag zonder het gebruik van mascara.


Ontdek Onze Betoverende Wimpertechnieken - One by One, Hybrid, Russian Volume en Wispy

Welkom bij VIP Company, waar we geloven in de kracht van verleidelijke wimpers die je ogen doen stralen! Onze uitgebreide selectie wimpertechnieken is speciaal ontworpen om jou de perfecte oogopslag te geven, ongeacht je voorkeur of stijl. Bij VIP Company bieden we een scala aan professionele wimpertechnieken aan, waaronder:


One by One Wimperextensions: Voor een subtiele maar opvallende look, zijn onze One by One wimperextensions perfect. Elke individuele wimper wordt zorgvuldig met de hand aangebracht, waardoor je een natuurlijke, verlengde uitstraling krijgt die je ogen laat stralen.


Hybrid Wimperextensions: Voor diegenen die op zoek zijn naar een mix van natuurlijk en volumineus, bieden onze Hybrid wimperextensions de ideale oplossing. Door zorgvuldig een combinatie van individuele en volume wimpers te gebruiken, creëren we een gelaagd effect dat zowel natuurlijk als weelderig is.


Russian Volume Wimperextensions: Wil je echt indruk maken? Onze Russian Volume wimperextensions bieden een weelderige, volle look die je ogen direct laat opvallen. Met deze geavanceerde techniek plaatsen we meerdere ultralichte wimperextensions op elke natuurlijke wimper, waardoor je een prachtige, pluizige en volle uitstraling krijgt.


Wispy Wimperextensions: Als je op zoek bent naar een vleugje speelsheid en verfijning, zijn onze Wispy wimperextensions precies wat je nodig hebt. Met zorgvuldig geplaatste wimpers van verschillende lengtes en diktes, creëren we een subtiel maar opvallend effect dat je een betoverende en natuurlijke uitstraling geeft.


Bij VIP Company begrijpen we dat elke set wimpers uniek is, net als jij. Onze getalenteerde stylisten met je overleggen om de perfecte wimpertechniek te kiezen die bij je ogen en persoonlijke stijl past. Geniet van weelderige wimpers die je ogen laten stralen als nooit tevoren - maak vandaag nog een afspraak bij VIP Company!

Voeg betovering toe aan je ogen met onze op maat gemaakte wimpertechnieken. Neem nu contact met ons op en laat je betoveren door de kracht van verleidelijke wimpers!


 Tips voor het Onderhouden van Je Wimperextensions

Om ervoor te zorgen dat je wimpers zo lang mogelijk meegaan en dat je elke dag kunt genieten van die verleidelijke oogopslag, volgen hier enkele handige tips voor het onderhouden van je wimperextensions:

1. Voorzichtig Reinigen: Maak er een gewoonte van om je wimperextensions regelmatig maar voorzichtig schoon te maken. Gebruik onze speciale reiniger voor wimperextensions en vermijd producten op oliebasis die de lijm kunnen aantasten. Voor een zachte reiniging, dep voorzichtig met een wattenstaafje langs de wimperlijn.

2. Kammen en Borstelen: Gebruik een speciale wimperborstel of kam om je wimpers voorzichtig te kammen en te ontwarren. Door dit dagelijks te doen, houd je je wimpers netjes en voorkom je dat ze in de war raken.

3. Vermijd Wrijven en Trekken: We begrijpen dat het verleidelijk kan zijn om aan je wimpers te zitten, maar vermijd zoveel mogelijk wrijven of trekken aan je wimperextensions. Dit kan de hechting beschadigen en de levensduur van je wimpers verkorten.

4. Bescherm Ze Tijdens het Douchen: Vermijd overmatige blootstelling aan water op je wimperextensions. Probeer directe stromen water te vermijden en wrijf niet te hard over je ogen tijdens het wassen van je gezicht. De eerste 24 uur mogen de wimpers helemaal niet nat worden dus voorkom zwembad en sauna.

5. Regelmatige Afspraken voor opvullen: Om je prachtige wimperlook te behouden, raden we aan om regelmatig bij onze salon langs te komen voor het opvullen. Op deze manier kunnen we eventuele losse wimpers vervangen en ervoor zorgen dat je wimperextensions er altijd fris en perfect uitzien.

Met deze eenvoudige maar effectieve tips kun je de levensduur van je wimperextensions verlengen. Als je nog vragen hebt over het onderhoud van je wimpers, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag om je oogopslag te laten stralen, elke dag opnieuw!

Verzorg je wimpers met liefde en geniet langer van die betoverende look!


Plan nu je afspraak bij VIP Company