Afspraak maken

Haarverdikking / Haarverlenging

Voor hairweaving gebruiken wij een techniek die absoluut niet schadelijk is voor uw eigen haar. Er komt geen lijm of hars aan te pas., wij gebruiken namelijk microringetjes. Deze methode kent veel voordelen, omdat u lang met uw haar kunt doen (bij goede verzorging minimaal een jaar). Uw eigen haar slijt minder omdat het weavehaar uw eigen haar beschermd. Uw eigen haar groeit gewoon door zonder beschadigd te raken. Elke 2 à 3 maanden moet de weave weer omhoog geplaatst worden. Dit doet geen pijn en u hoeft dus geen nieuw haar aan te schaffen.

We plaatsen de weave zodat deze onzichtbaar is. In sommige gevallen kiezen we voor een aantal losse extensions in de lok, omdat een weave daarvoor soms te veel is.. Losse extensions moeten elke 3 à 4 maanden vervangen worden.

De weaves en extensions zijn er in verschillende kleuren. Een combinatie van meerdere kleuren is uiteraard ook mogelijk, dit doen we vaak omdat dat een extra natuurlijk effect geeft. Wij hebben alle kleuren en lengtes op voorraad. Heeft u krullen? Geef dit dan wel even aan omdat dat soms besteld moet worden. Wat kun je allemaal met je nieuwe haardos? Nou, in principe alles! Denk bijvoorbeeld aan zwemmen, sporten, dansen etc. Je kunt je haar zelfs kleuren en stylen met een stijl- of krultang. Uiteraard is het wel belangrijk om je haar goed te verzorgen met een goede shampoo, maskers en serums.

Wij bevelen de producten van het merk Gold Haircare en HairOlicious aan, deze producten leveren wij uit voorraad. Na het aanbrengen van je nieuwe haar krijg je van ons een passend verzorgingsadvies mee.

Ben je geïnteresseerd maar weet je niet zeker of je haar geschikt is? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Wij leggen u de mogelijkheden graag uit en u kunt kennis maken met ons haar door het te bekijken en te voelen.