Afspraak maken

CooLifting

De Coolifting beautygun is een intensieve revolutionaire anti-aging behandeling van slechts 5 minuten. De beautygun kan apart of bij andere gezichtsbehandelingen ingezet worden, waardoor het de gehele huid kan behandelen. Bovendien, kent de Coolifting geen downtime. Hierdoor kan je dus gelijk stralen met uw verfriste en verjongde gezicht.

CooLifting behandeling

Met de CooLifting behandeling is een facelift behandeling niet nodig. Het apparaat combineert CO2 met een infusie van hyaluronzuur, peptiden, glycerine en gehydrolyseerde tarweproteïnen. Hierdoor wordt de huid zachter, zullen oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen.

Tijdens de Coolifting behandeling schiet de beautygun pijnloos een krachtige CO2 straal van een zeer lage temperatuur (-20 gradenºC ) op het gezicht. Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de kenmerken van het ouder worden tegen te gaan.

De CooLifting behandeling is pijnloos en 100% veilig. Waarom CooLifting een goede behandeling is

Onze huid bestaat voor 30% uit collageen. Vanaf ons 20e levensjaar neemt de productie van collageen ieder jaar 1% af , waardoor je rond je 30 ste de eerste tekenen van het verouderen begint te zien . De reden hiervan is dat de fibroblasten (collageenfabriekje) minder actief worden om collageen en elastine aan te maken . Je huid verliest hierdoor stevigheid en volume.


De hoeveelheid CooLifting behandelingen

Een totale kuur Coolifting bestaat uit 8 behandelingen (1 x per week). Dit is om het collageenaanmaak intensief te stimuleren. Op langere termijn worden de beste resultaten behaald als je iedere 4 tot 6 weken voor een onderhoudsbehandeling bij VIP Company voor een behandeling komt.


Waarom meerdere behandelingen?

Na iedere behandeling maken de fibroblasten nieuw collageen en elastine aan en worden deze terug op actief gezet zoals 10 jaar geleden . Door meerdere behandelingen toe te passen voor een langere periode wordt deze piek zo lang mogelijk aangehouden om zoveel mogelijk collageen en elastine aan te maken .


De 4 tot 6-wekelijkse onderhoudsbeurten zijn nodig omdat de huid zich elke 4 weken vernieuwt. De fibroblasten worden na verloop van tijd weer minder of  inactief met als gevolg huidveroudering, het blijft dus nodig om deze na de kuur te blijven stimuleren voor collageenaanmaak en de huidveroudering stop te zetten. Ook raden we het gebruik van de gebruik van de  CooLifting Daily gel cream maken. De CooLifting Daily gel cream behoudt het optimale resultaat van de behandeling zo lang mogelijk.  Deze crème bevat een hoge dosis hyaluronzuur en vitamines om je huid van de beste actieve ingrediënten te voorzien.


Het resultaat van CooLifting

De CooLifting behandeling geeft direct resultaat de huid wordt gelift, gladder, oppervlakkige rimpels zullen verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg. Een totale kuur bestaat uit 8 behandelingen gaande over 8 weken. Daarna is er een onderhoud aangewezen van één behandeling in een tijdsperiode van 4 tot 6 weken.