Afspraak maken

Tixel / Mezotix

De Tixel / Mezotix huidbehandeling is een revolutionaire doorbraak op het gebied van huidverbetering. Deze splinternieuwe technologie werkt op basis van natuurlijke hitte die de huid strakker maakt en meer stevigheid geeft. De resultaten zijn vergelijkbaar met een CO2 laser, maar deze behandeling is veel minder pijnlijk en het herstel duurt minder lang. 


Het resultaat

Na één behandeling is er al verbetering zichtbaar, maar na drie tot vier behandelingen is het optimale resultaat bereikt. Je gaat ervaren dat littekens, rimpels en fijne lijntjes vervagen, (zonbeschadigde) huid structuur en textuur worden verfijnd.


Een Tixel /Mezotix behandeling kan gebruikt worden voor de huidverjonging van het gezicht, hals, decolleté, handen, armen, benen, buik en billen. 


De Tixel behandeling

Voordat een Tixel /Mezotix behandeling kan plaats vinden, dienen we eerst de huid te reinigen en te ontsmetten. Daarna brengt de Tixel via een behandelkop gecontroleerde pulsen aan op de huid. De behandelkop heeft een afmeting van 1x1cm en bevat kleine pyramides. Deze pyramides blijven gedurende de gehele behandeling bacterievrij. De pulsen zijn van zeer korte duur (ca. 1/10 van een seconde) en zorgen voor een snelle verdamping van de oude huid. 


Aantal behandelingen

Per Tixel /Mezotix behandeling wordt ongeveer 25% van de huid behandeld. Na 4-6 behandelsessies (1 x per 4 weken) is de huid volledig behandeld en vernieuwd. De aanmaak van nieuw elastine en collageen blijft na de behandelingen nog een half jaar doorzetten.


Na de behandeling

Na de behandeling is het van belang om een dagelijkse zonbescherming te gebruiken. De dag na de behandeling kan de huid er roder uit zien en in sommige gevallen treedt er een lichte zwelling op. Dit verdwijnt binnen enkele dagen. De dag na de behandeling mag u weer make-up gebruiken op minerale basis.


Contra indicatoren

Het voordeel van de Tixel is dat de huid minder wordt beschadigd. Daardoor is de behandeling minder pijnlijk, de hersteltijd veel minder heftig en bovendien korter dan bij CO2 lasers. Het risico's op complicaties is gering.


Plan een Tixel /Mezotix behandeling bij VIP Company.