Afspraak maken

Afslanken

Vergeet vetrollen door middel van Cryolipolyse

Wanneer je graag effectief wil afslanken is cryolipolyse de methode voor jou! Cryolipolyse is een behandeling die de vetcellen afbreekt. Tijdens de behandeling worden vetcellen verkoeld. Doordat er verkoeling ontstaat breken vetcellen af, zonder schade aan te brengen aan ander omliggend weefsel. 


Hoe werkt Cryolipolyse?

Bij een Cryolipolyse behandeling wordt een applicator, die vacuüm zuigt, op de huid geplaatst. De applicator zuigt de huid (en de vetcellen) in de behandelkop en laat de huid bevriezen tot -10C.  Dit zorgt ervoor dat de vetcellen gaan kristalliseren en afbreken. De vetcellen verlaten het lichaam hierdoor op een natuurlijke en langzame manier. Tijdens dit proces is het belangrijk om goed water te drinken. Hierdoor blijven er minder vetcellen op behandelde plekken achter.


De Cryolipolyse behandeling wordt gebruikt voor plekken bij de buik, rug, dijen, bovenarmen of flanken. Door middel van een kleine behandelkop kunnen we ook kleine lichaamsdelen als de onderkin behandelen.


De Cryolipolyse behandeling

Tijdens de Cryolipolyse behandeling wordt er een doek met een speciale gel op het behandelde lichaamsdeel gelegt. De gel zorgt ervoor dat de huid niet tijdens de behandeling bevriest. Vervolgens wordt een applicator op de huid geplaatst, zodat de applicator vacuüm kan zuigen. 


In het begin voelt de applicator trekkerig, koud en misschien wat ongemakkelijk aan. Na 5 á 10 minuten is dat weg en wordt het gevoelloos. Je kunt rustig een boek lezen, of lekker uw ogen dicht doen.


Het resultaat

De  Cryolipolyse behandeling duurt ongeveer een uur (per zone). Afhankelijk van het lichaamsdeel zijn er ongeveer 1 tot 6 behandelingen nodig om resultaat te ervaren. Wanneer je een behandeling gehad heeft, kan je na ongeveer 2 á 3 weken het eerste resultaten al zien! Na een periode van 2 tot 3 maanden ervaar je het optimale behandelresultaat.

Per behandeling wordt er ongeveer 20% aan vetcellen afgebroken. Tussen iedere behandelingen zit 4 a 6 weken.


Cryolipolyse is niet geschikt bij:

  • Zwangerschap of borstvoeding 

  • Een auto-immuunziekte 

  • Overgevoeligheid of allergie voor kou 

  • Pacemaker, leveraandoening, ernstige diabetes (I), kanker

  • Recentelijke operatie op de te behandelen zone

  • Leeftijd jonger dan 18