Afspraak maken

Afslanken

DOEI DOEI VET ROLLETJES!!

Zit er op bepaalde plekken nog wat vet wat je graag weg wil hebben? Ben je aan het sporten maar wil het maar niet weg? Dan is dit DE oplossing voor jou!

Cryolipolyse is een behandeling die de vetcellen afbreekt. De cel vernietiging wordt door de koeling veroorzaakt, zonder schade aan te brengen aan ander omliggend weefsel. Denk hierbij aan het vet bij de buik, de rug, dijen, bovenarmen of flanken. Maar ook hebben wij een kleine behandelkop speciaal voor kleine gebieden bijvoorbeeld de onderkin.


Hoe werkt Cryolipolyse?

Bij de behandeling wordt een applicator, die vacuüm zuigt, op het behandelgebied geplaatst. De applicator zuigt de huid (en de vetcellen) in de behandelkop en laat de huid bevriezen tot -10C. De vetcellen zullen na de behandeling kristalliseren en kapot gaan, deze verlaten het lichaam langzaam op een natuurlijke manier. Het is dus belangrijk om goed water te drinken na de behandeling en de dagen erna, zo blijven er minder vet cellen op de behandelde plek.


Hoe voelt het?

Er wordt een doek met een speciale gel (dat je huid niet bevriest) op het behandelende gebied gelegd. Daarop wordt een applicator geplaatst en deze zuigt vacuüm. In het begin voelt het wat trekkerig, koud en misschien wat ongemakkelijk, maar na 5 á 10 minuten is dat weg en is het gevoelloos. Je kunt rustig een boek lezen, je serie op Netflix verder kijken of lekker je ogen dicht doen.


Wanneer zie ik resultaat?

De behandeling duurt ongeveer een uur (per zone). Afhankelijk van het behandelgebied en hoeveel vet er op die plek zit maar voor het beste resultaat zijn er 1-3 behandelingen nodig. Ongeveer 2-3 weken na de behandeling zijn de eerste resultaten al te zien! Na 2-3 maanden is het optimale behandelresultaat te zien.

Per behandeling wordt er ongeveer 20% aan vetcellen afgebroken. Tussen de behandelingen zit 10 á 12 weken.


Wanneer mag ik geen Cryolipolyse ondergaan?

Zwangerschap of borstvoeding geven

Mensen met een auto-immuunziekte

Mensen met overgevoeligheid of allergie voor kou

Pacemaker, leveraandoening, ernstige diabetes (I), kanker

Recentelijke operatie op de te behandelen zone

Jonger dan 18