Afspraak maken

Laser Ontharing

VIP Company helpt je van ongewenste haargroei af en beschikt over een fantastisch apparaat voor definitief ontharen; de Suprano Ice Titanium. De Suprano Ice Titanium is dé beste laser voor ontharing. Deze nieuwste technologie is gebaseerd op laser en wordt ingezet bij de behandeling van ongewenste haargroei.


Hoe werkt de Soprano Titanium:

De Soprano Titanium werkt door middel van een laser. Deze laser kan de dieper liggende haarzakjes bereiken waardoor het resultaat van de ontharing beter is. Met de SHR functie verloopt een behandeling veel sneller dan normaal en met de laser is er beduidend minder risico op pigmentvorming en huidverbranding. 


Zodra de laser via het pigment het haarzakje ingaat, komt er warmte vrij. Hier voel je niks van omdat er een speciaal gekoelde ICE- behandelkop op zit. Dit koelt de huid zodra de laser komt. Dit zorgt ervoor dat ook gevoelige gebieden behandeld kunnen worden. Bijvoorbeeld de bovenlip, oksels en bikinilijn. Door de gekoelde behandelkop en de snelheid van de behandeling is de behandeling pijnloos.


Eén van de voordelen van de Soprano Titanium is dat het geschikt is voor alle huidtypes. Zowel voor de donkere huid als voor mensen die een lichte huid hebben. Vanuit de behandelkop komt een sterke laser die via het pigment van het haartje, naar het haarzakje geleid wordt. Daar wordt de energie van de laserstraal omgezet in warmte. Door de warmte wordt het haarzakje vernietigd, mits deze in de juiste haargroeifase zit. Een haarzakje heeft 3 haargroeifases, waaronder de groeifase. Alleen als het haarzakje in deze fase zit, kan het definitief vernietigd worden. Daarom zijn er meerdere (6-8) behandelingen nodig om elk haartje in deze fase te vernietigen. 


De Soprano Titanium is ook in staat om lichte haartjes behandelen!


Voordelen van de Soprano Titanium:

  • Pijnloos

  • Ideaal voor mannen en vrouwen

  • Geschikt voor alle huidtypen en huidkleuren

  • En je krijgt geen irritatie van de omliggende huid


Tijdens de ontharingsbehandeling om uw haartjes definitief te verwijderen, mag het te behandelende gebied niet geharst/gewaxed of geëpileerd worden. Dit verstoort de groeifases en verstoort daarom ook uw behandelingstraject. Je mag de behandelende gebieden wel scheren. Dan blijft het haarzakje in de huid en verloopt het ontharingsproces na behoren.

Voor elke afspraak mag het gebied dus wel geschoren zijn, liefst twee a drie dagen voor de behandeling. Kleine stoppeltjes zijn dus gewenst!


SHR

De afkorting SHR staat voor Super Hair Removal. SHR is het meest vernieuwende systeem van duurzame ontharing. Het is compleet veilig, pijnloos en effectief. De laserkop geeft hele snelle en korte pulsen. Hierdoor wordt de behandeltijd die VIP Company aanbiedt aanzienlijk verkort.