Afspraak maken

Nagels

Wil je langere en stevigere nagels? VIP Company biedt een ruime keuze in diverse nagels polygel behandelingen en volgen de laatste trend op de voet. Bij onze schoonheidssalon in Teuge kan je alle soorten nagelstijlen kiezen. Dus ga je voor Naturel, French Manicure, Gel lak of Nail Art?


Polygel

Bij VIP Company werken we met Polygel en Gel-Polish. Polygel is een gelachtige substantie die de duurzaamheid van polygel combineert met de flexibiliteit van gel. Door deze combinatie heb jij de voordelen van beide. We gebruiken het om de nagels op te bouwen, te modelleren en te verlengen.

Dit bieden we in ruim 500 kleuren aan, zodat je altijd de gewenste kleur of kleurencombinaties voor het kiezen heeft.


De werking van polygel

Naast de vele voordelen van polygel, is dit product op twee verschillende manieren te gebruiken. Polygel maakt het namelijk mogelijk om uw nagels te verstevigen of te repareren. Ook is het mogelijk om uw natuurlijke nagels te verlengen door polygel op uw eigen nagel aan te brengen. Polygel wordt uitgehard onder een lamp. Hiervoor gebruiken we nagel Led lampen. 


Onze handen zijn ons visitekaartje of je nu de voorkeur heeft voor lange of korte nagels, een leuke kleur gel lak, french manicure of volledig wilt uitpakken met nail art, bij VIP Company maken we uw handen én voeten prachtig verzorgd.