Afspraak maken

Haarstukken / Haarwerken

Uit onze passie voor haar, kleuren, kapsels, extensions, etc., is het onze wens om ook mensen met haarproblemen te helpen. Wij nemen graag alle zorg omtrent het haar uit uw handen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. 


Als 1 van de weinige salons in Nederland zijn wij in staat om een volledig haarwerk van a tot z te maken. Door deze ervaring weten wij als geen ander hoe een haarwerk in elkaar zit en welke materialen er gebruikt moeten worden. Wij kunnen u daarom ook goed adviseren welk haarwerk voor u geschikt is en kunnen wij een confectiehaarwerk zo vermaken dat het bijna maatwerk is. Mocht u voor een volledig maatwerk haarwerk kiezen dan laten wij deze voor u maken zodat u deze binnen 3 maanden kunt dragen.

Ook voor dunner wordend haar kunt u bij ons terecht, omdat we buiten een volledige pruik ook een 10-tal andere oplossingen kunnen bieden om het haar voller of langer te laten lijken.

Een haarwerk aan laten meten is een zeer persoonlijke ervaring die wij met een goede begeleiding/zorg willen verzorgen.

VIP Company is aangesloten bij diverse verzekeringsmaatschappijen zodat u al in een basisverzekeringpakket recht heeft op een vergoeding.

VIP Company Haarwerken is aangesloten bij ANKO Haarwerk Specialist en bij de Geschillencommissie.


Ook is het mogelijk om als bedrijf de haarstukken in te kopen op HairOlicious 

Meld u aan met uw KvK nummer voor de inkoopprijzen.