Afspraak maken

Kapsalon

Knippen
U kunt voor elke coupe bij ons terecht. Onze hairstylisten zijn getraind op elk type haar en de hairstyliste geeft u graag advies. Bij droog haar personaliseren we het model zodat het op uw natuurlijke valling altijd goed zit.

Kleuring
Bij VIP Company gebruiken we diverse kleurbehandelingen en -technieken om elk gewenst resultaat te bereiken. Zo werken we met een colour board om de kleur goed te kunnen bepalen en gebruiken we de kleuren van het merk Artistique. Op basis van ons adviesgesprek en uw wensen maken we de keuze voor welk type haarkleuring we gaan. Tijdens de inwerktijd kunt u in alle rust de nieuwste magazines lezen.

Styling/Blow dry
Heeft u een feestje? Of gewoon zin om uw haar te laten stylen, opsteken of föhnen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Samen creëren we een totaalbeeld dat uw persoonlijkheid op natuurlijke wijze onderstreept. Tijdens de behandeling geven we u tips om uw coupe thuis ook in elk gewenst model te krijgen.

Bruidsarrangement
Uw trouwdag is één van de mooiste en belangrijkste dagen in uw leven. Een mooi kapsel mag dan ook niet ontbreken. We verzorgen dit graag voor u, zowel op locatie als bij ons in de salon. Een aantal weken voor de heuglijke dag plannen we een afspraak om uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan maken we drie proefkapsels waar u een keuze uit kunt maken.

Haarverdikking/Verlenging
Wilt u langer en/of voller haar? VIP Company kan dit voor u verzorgen door middel van hairweaving.

Of maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek

Keratine behandeling
Gezond, makkelijk handelbaar en pluisvrij haar… wie wil dat nu niet? Bij VIP Company hebben wij de keratine behandeling van Keratherapy. Deze behandeling is geschikt voor alle haartypen en verandert droog, pluizig, statisch en weerbarstig haar in een glad, handelbaar, sexy en pluisvrij kapsel.

Lees meer over gezond haar…