Afspraak maken

Kapsalon

Bij onze kapsalon in Teuge kan je voor elke coupe terecht. Onze haarstylisten zijn getraind om je van ieder type haar, kleur en advies te voorzien.


Knippen

Bij kapsalon VIP Company hanteren wij diverse kleurbehandelingen en kniptechnieken om je van een verfrissende coupe te voorzien. Onze haarstylisten zijn op de hoogte van de laatste trends, waardoor zij iedere wens in vervulling kunnen brengen. Wij knippen zowel dames, heren als kinderen in onze kapsalon.


Haarkleuring

Kapsalon VIP Company biedt diverse kleurbehandelingen en technieken aan voor uw kapsel. Wij werken met een colour board waarmee we de gewenste kleur voor uw kapsel kunnen uitkiezen en kunnen aanbrengen. Of dit nu om een kleuring van highlights, balayage of het gehele kapsel gaat, onze kappers helpen je graag verder.

Indien je nog niet zeker weet welke kleur het beste bij je past, kun je een adviesgesprek met onze haarstylisten inplannen. Samen kijken we naar de beste keuze voor uw haarkleuring.

Highlights en balayage zetten, is onze passie. We kunnen de kleur daarna eventueel ook afwerken met een mooie toner.


Haarstyling

Heb je een belangrijk feestje of gelegenheid op de planning staan? Bezoek dan onze kapsalon in Teuge. Wij helpen je graag bij het stylen van uw haar voor een speciale gelegenheid.


Wij helpen je om uw haar te laten stylen, opsteken of te föhnen. Tijdens de haarbehandelingen geven wij ook advies om het gestylede haar ook thuis of tijdens de gelegenheid in het gewenste model te krijgen. In onze webshop vind je nuttige tools die je hierin extra hulp bieden. 


Haarverzorgingsproducten

Kapsalon VIP Company maakt gebruik van hoogwaardige haarverzorgingsproducten van het merk GOLD Haircare. De producten van het merk GOLD Haircare helpen op het gebied van haarverzorging en styling. Bovendien, gebruikt onze kapsalon mediceuticals tegen haar en huidproblemen.


Bruidsarrangement

Uw trouwdag is één van de mooiste en belangrijkste dagen in uw leven. Een mooi kapsel mag dan ook niet ontbreken. We verzorgen dit graag voor u, zowel op locatie als bij ons in de salon. Een aantal weken voor de heuglijke dag plannen we een afspraak om uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan maken we drie proefkapsels waar je een keuze uit kunt maken.


Haarverdikking & verlenging

Heb je momenteel dun haar wat je onzeker maakt? Kapsalon VIP Company biedt de oplossing. Door middel van hairweaving verzorgen wij uw kapsel voor langer en voller haar. Dit doen wij al ruim 20 jaar met ons eigen haarmerk HairOlicious.

Indien je meer over haarverdekking of haarverlenging wilt weten, kan je altijd een advies gesprek bij onze haarstylisten aanvragen.


Keratine behandeling

Gezond, makkelijk handelbaar en pluisvrij haar… wie wil dat nu niet? Bij VIP Company zijn we experts op het gebied van keratine behandeling. Deze haarbehandeling is geschikt voor alle haartypen en verandert droog, pluizig, statisch en weerbarstig haar in een glad, handelbaar, sexy en pluisvrij kapsel.