Afspraak maken

Waarom "moet" jij naar VIP Company ?

Waarom “moet” jij naar VIP Company?
Bij VIP Company vind je al 10 jaar alles onder 1 dak. Een super modern chique kapsalon, nagelsalon, zonnebank, permanente make-up, haarwerk/pruiken ruimte en nog veel meer. Hoe fijn zou het zijn om je uitgroei te laten kleuren en tegelijkertijd je nagels te laten doen? Het is maar een voorbeeld hoor … Bij ons is alles mogelijk!

We werken met hoogwaardige producten en apparatuur en leveren kwaliteit ,ook is het bij ons altijd gezellig, we hebben een geweldig leuk goed getraind team. Er heerst hier een goede sfeer en het is altijd gezellig bij ons in de salon. Ook krijg je altijd een heerlijk kopje koffie of thee tijdens de behandeling(en), Heb je onze latte macchiato met vers geklopte melk al geproefd? Tijdens een lange of meerdere behandelingen kan je maag wellicht ook van zich laten horen. Dan maken we gewoon een lekkere panini voor je klaar.

We hebben 20 gratis parkeerplaatsen voor de deur. Tijdens regen zit jij dus snel weer in de auto en je hoeft hier geen parkeermeter te sponsoren.
We zijn ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de bus stopt hier namelijk voor de deur.

Werk je overdag? Wij hebben ruime openingstijden en 1 koopavond. Elke dinsdag zijn we geopend tot 21:00 uur! Ook op zaterdag ben je welkom.



Wij bieden specialistische behandelingen aan:

Vind je “de tekenen van het ouder worden” minder leuk dan hebben wij verschillende behandelingen in huis om je hiervan te verlossen. Denk bijvoorbeeld aan Fillers , Tixel, Thermage, RF, Microdermabrasie en Mesotherapie Bij de meeste behandelingen zie je er gelijk fris en fruitig uit. Na sommige behandelingen moet de huid een aantal dagen herstellen maar daarentegen zijn de resultaten dan ook langer zichtbaar.


Hier onze behandelingen op een rij :

-Kapsalon: In onze kapsalon voeren we uiteraard alle gangbare behandelingen uit zoals knippen voor dames heren en kinderen. Voor kleine kinderen maken we er een feestje van. Ze worden geknipt in een sport auto en mogen na het knippen een cadeautje grabbelen uit onze grabbelton. Daarna kunnen ze hun energie nog even kwijt in de ballenbak in de hal. Je begrijpt dat de kids de volgende keer weer staan te springen om naar VIP Company te gaan.

We volgen de laatste trends en zijn van alle markten thuis. Wil je een lekker kort sportief kapsel of juist wat lang haar met lagen erin? Highlights en bayalage zetten is onze passie! Weet je niet zo goed wat je wil? Dan gaan we samen kijken wat het beste bij jou past. Haar langer en/of voller maken is onze specialiteit met ons eigen haarmerk: “HairOlicious”, wat inmiddels in ruim 150 kapsalons in Nederland verkrijgbaar is vanwege de goede kwaliteit.

-Tandenbleken: Lachen is leuk maar natuurlijk nog leuker met mooie witte tanden. Dit resultaat kunnen wij voor jou realiseren met peroxide vrije bleek gel welke 100% veilig is voor je gebit.

-Wimper extensions:
Een oogverblindende oogopslag creëren we met wimper extensions. One by one voor een mooie natuurlijke look. Wil je meer volume in je wimpers dan is de russian volume techniek de beste optie.

Permanent make up:
Ben je het tekenen van je eyeliner of wenkbrauwen iedere ochtend zat dan kunt je het bij ons laten “tatoeëren”. Wij teken de wenkbrauwen eerst voor met een potlood en bespreken de vorm en de kleur. Daarna kijken we samen of alles goed is begrepen en dan pas gaan we starten met de permanente make-up behandeling. Bent u bang voor de pijn? Hiervoor hebben we een verdovende crème die de pijn verzacht.

-Huidverzorging/verjonging: Hierboven hebben we het hele scala aan gezichtsbehandelingen welke wij aanbieden al genoemd. In een volgende blog gaan we je hier veel meer over vertellen.

-Cryolipolyse: “Cryo” is vet bevriezing. Deze behandeling is bedoeld om toch van de “vetjes” af te komen wat er met lijnen en sporten niet af wil. De behandelkoppen bevriezen de vetcellen tot -10 °C waardoor de vetcellen kapot gaan. Na de cryolypolyse behandeling moet je veel water drinken want daardoor plas je de kapot gemaakte vetcellen uit. Je lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan dus ná deze behandeling kun je ze voorgoed uitzwaaien!

-Nagelstyling:
We maken je nagels stevig en geven ze een leuk kleurtje met gel polish. We hebben meer dan 400 kleurtjes dus keuze genoeg. Ook verlengen wij nagels met Polygel.

-Zonnebank:
Wij hebben een Ergoline zonnebank met 1600 Watt lampen afgewisseld met Collatan lampen Deze combinatie zorgt niet alleen voor een bruine teint maar ook wordt het collageen in de huid op peil gebracht waardoor er veel minder huidveroudering optreed. Je hebt dus wel de lusten maar niet de lasten van een “gewone” zonnebank.

Over onze prijzen gesproken….. Zijn we “duur”? NEE zeker niet! We zitten op een prachtig grote mooie en moderne locatie waardoor we een bepaalde uitstraling hebben waarvan veel mensen denken dat onze behandelingen vast heel erg aan de prijs zijn, maar het tegendeel is waar en daarom geven we je een aantal prijzen om je een idee te geven;

Knippen

Heren €21,50   Dames €24,75   Kids €17,95

Zonnebank 20 minuten

€ 10,00    strippenkaart voor 10 x €39,95

Gelpolish handen of voeten

€22,50

Gezichtsbehandeling vanaf

€29.95

Nieuwe set wimper extensions russian volume

€80,00   bijvullen vanaf €35

Cryolypolise vanaf

€79,95


Valt reuze mee toch?

Ook kun je VIP member worden , dat betekend dat we je hier vaker gaan zien en dat vinden wij natuurlijk alleen maar leuk. Om je hiervoor te belonen hebben we de prijzen van een aantal behandelingen nog interessanter voor je gemaakt. Je hoeft nog geen klant van ons te zijn en je zit ook nergens aan vast. Je kunt je VIP Membership maandelijks opzeggen zonder een reden te hoeven opgeven.

Ook kun je VIP Member worden als je graag langer of voller haar zou willen hebben maar je vind het jammer om in 1 x het geld uit te geven. Je betaald dan een kleine aanbetaling en een vast maandbedrag. Zo betaal jij je haar in 12 maanden en krijg je het onderhoud (resetten/ omhoog plaatsen) van het haar van ons! *na een jaar kun je het VIP Membership voor volume of verlenging opzeggen of verlengen en je hebt dan weer recht op nieuw haar.

Hebben we jou getriggerd om een behandeling bij ons uit te laten voeren maak dan een afspraak via onze ONLINE AGENDA, dit kan natuurlijk 24/7 en we mailen je direct een bevestiging van de afspraak.

Je kunt ook nog meer informatie vinden op onze WEBSITE.

Wil je ons liever spreken? We zijn telefonisch bereikbaar op 055-5222413

in VIP Company 12 okt. 2021